gallery/facebook

författardröm

gallery/malin wendel författardebut

I min roll som coach och mental tränare hjälper jag dig att hjälpa dig själv att plocka fram den bästa versionen av dig. Din sanna potential. Detta kräver inre vilja, mod och ibland uthållighet att genomföra. Då tänker jag att det är väldigt viktigt att leva som jag lär, gå steget före och inte minst utmana mig själv. Så det gjorde jag! En av mina stora drömmar, men också något jag var rent ut sagt skiträdd för, var att skriva en bok. År 2017 släppte jag min första bok "Hoppas att jag inte råkar döda dig" Det är en skönlitterär bok, en biografi om en ung kvinna med mörka tvångstankar och hennes kamp mellan liv och död.

 

Klicka på knappen nedan för beställning. Eller mejla mig om du önskar ett signerat exemplar.

INSPIRATION

Min nya bok är en samling texter för insikt och växande. Det viktiga är inte hur orden var tänkta när jag skrev dem utan hur de landar i dig. Bilderna förstärker den känsla som är rätt för dig i stunden. Lyssna inåt, låt färgerna omsluta tankarna.

 

 

     ”Att tro på sig själv när man fattar nya beslut är inte lätt, fast man känner att något ligger och gror i en och vill mer. Det som hjälper till att tro på sig själv är dina texter. De pushar, provocerar, ger kärlek, styrka och mod.” 

         Ord från en läsare

 

gallery/malin wendel ordbarafördig
gallery/instagram-liten