Mental träning, stresshantering och personlig utveckling är några beskrivningar jag kan ge. Sanningen är att anledningarna till att söka professionell coaching är oändliga. Det finns lika många varianter som det finns människor. Den gemensamma nämnaren för alla är mod. Ja, det vill jag påstå! Mod att lyssna på dig, ta dig själv på allvar, mod att ta steget att investera i ditt eget liv och söka hjälp. Hjälp att hjälpa dig själv. Varmt varmt välkommen, det är nu det händer.

 

Individuell coaching, per timme: 920 kr

Individuell coaching över telefon eller skype, per halvtimme: 390 kr

 

Ingen förbindelse om antal gånger, du känner efter vad du behöver.

¤ Priserna uppges inklusive moms.

För dig som privatperson
gallery/malin-4ny
gallery/par-hemsida-ny

Individuell coaching

Krishantering, behov av nya verktyg i en förändrad relations-situation eller helt enket önskan att bli ännu bättre på att vara ni tillsammans. Parcoaching jobbar här och nu och framåt, det handlar om att kavla upp ärmarna och göra . Vad detta göra kan bestå av reder vi ut tillsammans. Hur ser det ut just nu? Hur pratar vi med varandra? Vad vill vi? Hur kan vi lösa det? När ska vi lösa det? Vad vill vi att det ska leda till? Vad är vår gemensamma önskan? Frågorna kan vara många och ni är i trygga neutrala händer.

 

Parcoaching, förslag på upplägg:

Tre träffar 2990 kr

Fyra träffar inkl. DISC 24x7* (person- och paranalys) 5950 kr

Alternativt en (första) träff 1290 kr

 

* Endast DISC 24x7 ord. pris 1700 kr per person inkusive ett handledningstillfälle

¤ Samtliga priser för privatpersoner är inklusive moms.

parcoaching

referenser

gallery/raps

"Tack Malin, du hjälpte mig att öppna mitt sinne på ett nytt sätt"
Gun-Marie

 

"Du hjälpte mig att lägga fokus på rätt sak i rätt forum. Att hitta min profession. En personlig seger."
C. Augustsson

"Det är som natt och dag mitt liv idag, jämfört med innan första träffen med dig. Jag känner mer glädje, har ett större fokus och mycket mer energi!"
Coachklient

 

"Tack Malin för att du hjälpt mig att komma på banan och att du hjälper mig att stanna kvar där { [❤] } utan dig hade jag aldrig vågat följa mitt hjärta och göra verklighet av en dröm { [❤] } jag är dig evigt tacksam!"

Ida Almqvist

 

"Att bli utmanad men inte pressad.
Att klä tankar och känslor i ord utan att bli dömd.
Att få reda ut tankesnurror utan stress och press.
Att varsamt få guida mig själv - under uppsikt av fantastiska Malin Wendel på Koll konsult
Det är kärlek. ...
Det är respekt.
Det är trygghet.
Tack Malin <3"

Åsa Warme Hallén


”Känslan och energin jag fick av coachingen är näst intill magisk. Du har en otrolig förmåga att skapa tydlighet, lugn och eufori på en och samma gång. Du kan det här. Du är grym! Verkligen.”
Mikael

 

"Häftigt, det var både rensande och uppfyllande!"
Anders

"Jag har fått en hel del att tänka på. Känner främst att jag har blivit mer av mitt sanna jag, dvs någon som orädd går framåt i livet."
Annika


"Det känns som en frizon, här kan vi prata om allt!"
Tack från paret

"Närheten har börjat blomma"
"Mer förståelse för min partner"
"Flera aha-upplevelser"
"Ett öppnare perspektiv"
"Återfunnen intimitet"
"Ett allmänt lyft i livet"
Han och hon, gemensamma ord om upplevelsen av Parcoaching

"Det är aldrig jobbigt att prata om någonting längre!"
Återkoppling efter en träff Parcoaching

"Det har varit lysande. Möjligheten att se en sak ur flera vinklar. Nya sätt att tänka i vår relation. Både en konkret upplevelse och en andlig och mental utveckling."
Återkoppling efter tre träffar Parcoaching

 

"Par-coachträffarna har gett mig ett hopp om att vi kan bli ännu bättre för varandra. Ny framtidstro för oss som par. Känslan av lite pirr :-)"
Hon

"Parcoachingen har gett insikt om vår relation och fina metoder att hjälpa oss vidare."
Han

 

"Jag kontaktade dig i hopp om hjälp att reda ut min situation, men hade ändå en känsla av att "kan det verkligen fungera?" "kan någon lyckas hjälpa mig med detta?". Men med dom frågor, uppgifter och övningar som jag fick så blev jag proffsigt "knuffad" i rätt riktning för att reda ut vad jag ville innerst inne och det gick att börja tänka och se problemet på nytt sätt och komma fram till svaren. Tack för coachningen och verktygen som behövdes för att fatta mitt beslut, och som jag lär ha stor nytta av även framöver i olika situationer."
Linda

"Tack för detta! Vill bara återkomma och tacka, jag är så nöjd! Jag får mer gjort, ser tydligt vad jag gör, känner mig mycket bättre till mods, och har en plan för vad jag ska göra framåt! Känner mig superstrukturerad. Att så enkla saker kan göra så mycket!"
Coachklient

"Malin coachar på ett sätt som är fantastiskt! Hon agerar professionellt och hennes enskilda coaching har gett mig mycket styrka både i jobbet och privat. Hon har lärt mig att inse att jag har resurser som jag själv inte insåg att jag hade. Coachingen har byggt upp mitt självförtroende och ingen kan påstå något annat."
Anna

"Vill tacka för en speciell coachträff i höstas. Då kom jag in med sänkt huvud och på nolltid fick du mig att hålla huvudet högt. Har aldrig förr träffat någon människa som tillför så snabbt. Precis som om du mentalt tryckte på en punkt så att allt lossnade. Total uppmuntran. Euforisk känsla. Här och nu och framåt. Det häftigaste är att det fortfarande sitter i!”
Michael

"Tack för coachingen! Känner mig mer rakryggad och stolt . Spännande vad "lite lappar" kan göra och påverka kroppen så mycket! TACK!"
Anna

"Jag fick enorm energi o kände mig glad när jag varit hos dej! Rosiga o röda kinder Som efter ett träningspass! Vi får se om jag bestämmer mig för att förverkliga min dröm nu eller lite längre fram på min lilla resväg:) men fick försmak på vad mitt inre vill o känner! Spännande resa du tog mig med på (i mig själv) :-) kram o tack!"
Marie Nilsson

"Malin sprider lugn, inspiration och energi omkring sig. Hon hjälpte mig på ett enkelt och effektivt sätt att hitta vägen fram för att lösa ett problem där jag helt kört fast själv. Med den erfarenhet och de verktyg och tekniker hon behärskar kunde hon stötta mig att hitta min egen kreativitet och inspiration som jag inte visste fanns där! Stort Tack Malin! Jag är ännu lika förbluffad över resultatet!"
Maria Bergqvist

"När började coachas av dig var jag ju redan på gång ... men förutom att jag kände mig väldigt glad varje gång jag var hos dig så är det "tänken" som har hjälpt mig mest. Jag är!!! Nu är det fokus på det jag vill och inte på det jag inte vill. Att uttala det jag vill har också varit till stor hjälp. Många kramar"
Pia Carlström

"Efter våra möten känner jag ett inre lugn och styrka. Malin får mig att känna tillförsikt till mig själv. Att våga växa."
Margareta

"Malin är bra på att öppna upp dörrar för mina egna initiativ. Med hennes vägledning lär man sig att se saker med nya, men fortfarande egna, ögon."
Josefine

"Jag fick så mycket energi och lust att jobba vidare tack vare dina kommentarer! Det var kul, motivationen fick en kick! Det har varit roligt och utmanande. Jag är så glad och tacksam för din handledning. Ditt sätt att coacha har varit perfekt för mig i detta läge: du har konstruktivt förklarat, visat och samtidigt gett mig tankar att vrida och vända på. PLÖTSLIGT insåg jag det självklara! Alla bitar föll på plats. Mitt fyrkantiga tankesätt har transformerats till en utveckling som jag själv är nöjd och stolt över. Tusen tack för allt, Malin. Dina ord betyder enormt mycket för mig."


Daniela Fuciu

gallery/raps
gallery/raps
gallery/raps
gallery/raps